Din lokale ejendomsmægler i Taastrup

Når du vælger letboligsalg, får du en ejendomsmægler med stor erfaring. Vi har været i branchen i mere end 30 år og er yderst professionelle og kompetente.

Vi holder, hvad vi lover, og vi gør hvad vi siger – En helhjertet og dedikeret indsats.

Vi er et stærkt TEAM, som har stort kendskab til ejendomsmarkedet i Taastrup og omegn.

Boligsalg i hele Storkøbenhavn

Fra vores domicil i Taastrup sælger vi boliger overalt i Storkøbenhavn. Vi hjælper dig med den bedste løsning og et hurtigt salg.

Du er altid velkommen i vores flotte ejendomsmæglerforretning i Taastrup.

INSPIRATION

Kender du Boligsiden.dk? Få det største udvalg på boligsiden.dk
Kender du Bolighed.dk? Find relevant information om boligkøb

Ejendomsmægler efter dine ønsker

Ønsker du en ejendomsmægler, der lader dig være medbestemmende omkring markedsføringen af din bolig? Vi tilbyder fleksible løsninger, hvor du bliver taget med på råd og kan være med til at forme, hvordan og hvor din bolig bliver annonceret.

Formidlingsaftale

Formidlingsaftalen i forbindelse med et boligsalg tydeliggør mæglerens salær, samt hvilke opgaver du har bedt ejendomsmægleren om at udføre. Tilfredse kunder er vigtigt for os, og derfor har du altid mulighed for at opsige formidlingsaftalen fra dag til dag, med et minimum af omkostninger. Det giver en ekstra tillid og tryghed for dig i salgsforløbet.

Start dialogen i dag!

Samarbejdspartnere

Vi arbejder sammen med:
eSoft Systems

Vi modtager provision fra:
Dansk Boligforsikring

Ansvar og garanti

"Ejendomsmægler" er en beskyttet titel, som kun må benyttes af personer, der er registrerede i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se mere på www.erhvervsstyrelsen.dk.