Solgt på en uge!

En ejerlejlighed i Storkøbenhavn og et sommerhus i Jylland, begge solgt inden for en uge til en bedre pris end hvad gængse ejendomshandlere vurderede og så endda til betydelig mindre sum i salær..Letboligsalg er fri af karteller og pengeinstitutter og kan virkelig anbefales!

/ Sörine Elfrida Gejl, Sønderho Strandvej 59, Sønderho

De bedste anbefalinger til Letboligsalg.

Letboligsalg har forestået salget af min ejendom.Dette har jeg på intet tidspunkt fortrudt.Salgsforløbet har været upåklageligt og meget tilfredsstillende lige fra første møde og til salgets afslutning.

Claus Carlsen har fra første færd været en meget kompetent og sikker ejendomsmægler, som på sin rolige facon har været i stand til at forklare og vejlede på en meget behagelig måde. Dette har gjort, at jeg har følt mig fuldstændig tryg gennem hele forløbet.Jeg har altid hurtigt kunnet komme i kontakt med Claus, når jeg har haft spørgsmål, og han har været yderst effektiv og klaret sagerne med det samme.

Jeg kan kun give ’Letboligsalg’ og Claus Carlsen min bedste anbefaling, og jeg vil med sikkerhed benytte dette firma igen, når jeg skal sælge min nuværende bolig.

 

/ Jan Illum Nielsen, Snoldelev Bygade 50, Snoldelev

Min Villa blev solgt !

Bedre salgsoplevelse skal der ledes længe efter! Med Morten og Claus ved roret, blev mit hus solgt med et resultat der var langt over forventning. Jeg vil til enhver tid anbefale Letboligsalg, der om nogen kan sørge for at man føler sig tryg i en situation der er uvant for de fleste.

 
 
 
 

/ Casper Kruse, Gl. Ringstedvej 30, 4300 Holbæk

Med 5 liggedage før salg, er deres værd vist bevist !

Super professionel behandling - og med 5 liggedage før salg er deres værd vist bevist 😁 Claus er altid nem at få fat i og er tålmodig med besvarelse at de mange spg. Jeg kan i den grad anbefale Letboligsalg.

/ Ann Carina Malling Larsen , Søster Svenstrup Byvej 27, 4130 Viby Sj.

Min lejlighed blev solgt

Letboligsalg kan kun anbefales som både køber og sælger! Jeg blev gennem både salg og køb mødt af nærvær krydret med en fantastisk professionalisme, og selv da begge handler var lukket, er der blevet fulgt op på tingene. Jeg har fra tidligere aldrig oplevet eller hørt om en mælger gå så helt hjertet ind i de enkelte sager. Når jeg engang skal sælge igen, er det ingen tvivl om hvem jeg vælger!

/ Line Toy Christoffersen, Ellebjergvej 18.1, 2450 København SV

Hurtigt og trygt salg af min villa.

Jeg kan kun give letboligsalg mine bedste anbefalinger og har kun positivt og sige. Jeg havde fra dag 1 fuld tillid til dem og blev hele tiden orienteret om hvad og hvornår der skete noget, hvilket jeg bestemt ikke har været vandt til fra anden mægler, og det gik stærkt med og få mit hus solgt, takket været dem.

Der er flere naboer og venner der gerne vil have navn og nummer på mægleren fordi alt har været så gennemført, så STOR tak til dem.

 

/ Jette Clausen, Bøgevej 23, Havnsø

Villaen SOLGT på under en måned

superkompetent mægler, altid klar med svar hvis man skriver eller ringer.
Og meget målrettet mod et salg, ikke så meget 'trækken tiden ud', som ellers oplevet hos andre mæglere👍.
Fem stjerner herfra

 
 
 
 

/ Karin Zibrandtsen, Bøgevej 21, Havnsø

Solgte vores lejlighed og fandt vores drømmehus.

Jeg vil til hver en tid anbefale letboligsalg.
Det startede med at vi var på udkig efter et hus, da vi boede i en lille lejlighed. Vi fandt vores drømmebolig, tæt på vores tidligere lejlighed. Vi fik en rigtig god dialog med Claus som var sælgeren af huset, han var meget imødekommende og professionel indenfor sit fag. Han kom med ideen om at han ikke også skulle sælge vores lejlighed, så alt kunne gå efter bogen. Vi fik processen i gang. Han fik solgt vores lejlighed på kort tid. Vi fik købt vores drømmebolig. Alt i alt fik vi en rigtig god service af Claus. Jeg/vi vil til enhver tid anbefale letboligsalg. Hvor vi atter igen vil bruge letboligsalg, hvis vi kommer ud for salg igen....

/ Ahmet Bulut, Pærehaven, Køge

Lejligheden solgt !

 

Jeg har i 2020 både solgt og købt lejlighed ved hjælp af Claus, Letboligsalg i Taastrup. Salget tog 10mdr. og jeg var bekymret, men når jeg kontaktede Claus, fik jeg altid en smilende og optimistisk forklaring og selvfølgelig blev min lejlighed solgt. Jeg kan kun anbefale firmaet for korrekt og problemfri behandling.

 

/ Ruth Vestergaard, Leen A 6.3 Taastrup

Huset blev solgt på få dage

I forbindelse med salget af vores bolig i Himmelev ved Roskilde, valgte vi at lade Letboligsalg stå for salget.
Det har vi set i bakspejlet, på ingen måde fortrudt.
John, der repræsenterede letboligsalg.dk fremstod som en rigtig god repræsentant for ”butikken”. Der var styr på tingene. Diverse papirer blev minutiøst gennemgået, der blev fulgt op på det hele og ikke mindst kommunikeret om salgets udvikling både til køber og os.
Vi kan kun på det kraftigste anbefale letboligsalg, hvis I går i salgstanker. I vil ikke blive skuffede, tværtimod.
God vind fremover til letboligsalg.
De bedste anbefalinger og hilsner herfra.

/ Pia & Palle, Engholmvej 9, Roskilde

Min lejlighed blev solgt på 14 dage!

Jeg har lige fået min lejlighed solgt og alt gik fantastisk ..det tog 14 dage så var den væk ..
Dygtige ejendommægler ,meget pro og meget flinke
Alt i alt fantastiske oplevelse og jeg anbefaler dem meget gerne til andre.

/ Victor Lindal, Spaden B 3.3.1 2630 Taastrup

Solgte vores Andelsbolig på en måned.

Salget af vores andelslejlighed gik let som en leg.Vi kendte Marcus fra tidligere, og oplevede den samme gode service her nummer to gang.Vi stiftede ligeledes bekendtskab med hans kollega, Claus. Hvor vi atter igen bare måtte konstatere at der fortsatte den rigtig gode service.

Kan klart anbefales!

/ Kevin Ingemann Adler, Niebuhr gade, 2630 Taastrup

Min lejlighed solgt meget professionelt.

Jeg vil meget varmt anbefale letboligsalg.
Claus og Morten er meget profesionelle og de har præsteret af 2 omgange at sælge en lejlighed for mig. Ingen af gangene lå den over 1 måned før salgsaftalen var i hus. For mig var det vigtigt, at kunne mærke at de var sælgers mand og DET kunne jeg i dén grad mærke. Det gik hurtigt, det var nemt OG så fik de 40.000kr. mere end den var udbudt til i første omgang. Jeg ville vælge letboligsalg en anden gang som min 1. prioritet.

 
 
 
 

/ Dan Jannick Dahl, Saven A 5.3.1, Taastrup

Min lejlighed blev solgt på 2 dage!

Tak for samarbejdet!
Jeg vil helt klart benytte letboligsalg.dk næste gang jeg skal have solgt min ejendom, meget professionelt og højt serviceniveau til en god pris.

/ John O., Murskeen i Taastrup